fbpx

Natuurlijk is de waardering van tevreden en blije bruidsparen het allerbelangrijkste voor mij, het zijn tenslotte mijn bruidsparen waar ik zo’n mooie en dierbare herinnering voor mag maken. Daarnaast is het ontzettend gaaf om ook door diverse vakjury’s die aan de wereldtop van de bruidsfotografie staan, beloond te worden met awards. In de afgelopen jaren heb ik als bruidsfotograaf al diverse nationale en internationale prijzen en awards mogen winnen met mijn foto’s.

Zo werd ik in 2017 in Nederland met maar liefst 40% van de stemmen uitgeroepen tot de grote Overall Winnaar Bruidsfotografie 2017. Een hele mooie prestatie waar ik stiekem erg trots op ben!

 • 2016:   1e in categorie Kinderfotografie – Shoot&Share  (internationaal)
 • 2016:   7e in categorie Bruidsfotografie  – Shoot&Share (internationaal)
 • 2017:   Overall Winnaar Bruidsfotografie award 2017
 • 2017:   Winnaar publieksprijs Bruidsfoto en film award
 • 2017:   4x Masters of Dutch Wedding award
 • 2017:   Top 20 Masters of Dutch Weddingphotography
 • 2017:   Mijn 1e FEARLESS award & FEARLESS of the day (internationaal)
 • 2017:   8x Editors choice MyWed.com (internationaal)
 • 2018:   Honorable moment FEARLESS (internationaal)
 • 2018:    FEARLESS Award (internationaal)
 • 2018:    FEARLESS of the Day Photo (internationaal)
 • 2018:    8x Masters of Dutch Wedding award
 • 2018:     Top 10 Masters of Dutch weddingphotographers, 3e plaats
 • 2018:     Beste vrouwelijke bruidsfotograaf Benelux!
 • 2022:     Top 10 beste bruidsfotografen Benelux

And many more to come 😉 Benieuwd naar de foto’s waarmee ik een award heb gewonnen? Scroll dan even een klein beetje verder naar beneden.

 

Workshops en Seminars

Naast het zelf geven van online en offline workshops aan mijn eigen cursisten vind ik het zelf ook super leerzaam en belangrijk om workshops te volgen. Om door te kunnen blijven groeien als bruidsfotograaf en mezelf constant te kunnen uitdagen volg ik nationale en internationale bruidsfotografie workshops. De workshops en seminars die ik afgelopen jaren heb gevolgd werden gegeven door de absolute top van de wereld, fotografen waar ik zelf enorm veel van leer en kan meenemen in mijn eigen werk.

Zo volgende ik o.a. :

 

Are you in love?

I would love to capture your story!

Zijn jullie enthousiast geworden over mijn werk?
Neem dan contact met mij op via de onderstaande button.

Contact opnemen!