fbpx
Terug naar het overzicht

Beste vrouwelijke bruidsfotograaf Benelux 2018

In de allerlaatste ronde van de Masters (masters of dutch weddingphotographers) heb ik maar liefst 4!! awards gewonnen! Deze allerlaatste ronde zou voor mij echt de allerspannendste ronde van 2018 gaan worden… een nek aan nek race!

Aan het begin van elk jaar maak ik voor mezelf zowel prive als zakelijk een aantal doelen. Doelen waar ik aan kan werken en naar toe kan werken. En begin van dit jaar had ik 1 heel speciaal doel. Aan het eind van 2018 wilde ik in de top 10 van de Masters of Dutch weddingphotographers komen te staan. Opzich niet eens een heel gek doel toch? Maar als je bedenkt dat de Masters de Olympische Spelen van Nederland zijn op gebied van Bruidsfotografie was dit wel een doel voor mij die ik met een bibberstemmetje heb uitgesproken!

 

En let op, het wordt nu nog spannender. Er zijn in totaal 4 rondes per jaar. Per ronde mag je een aantal foto’s insturen waar je gewoon heel happy, blij en trots op bent. Bij de allereerste ronde van dit jaar ging het mis, een aantal weken na de bekendmakingen van awards van de eerste ronde kwam ik er achter dat er met het uploaden iets niet goed was gegaan en zijn mijn foto’s dus niet bij de jury terecht gekomen. Ohhh wat heb ik daar van gebaald! Als een stekker! Om een plek in die prachtige top 10 te bemachtigen heb je toch echt alle 4 die ronde’s nodig om je kansen te pakken.

 

En dus bleven er nog 3 ronde’s over. In ronde 2 en in ronde 3 won ik beide keren met maar liefst 2 foto’s. Super vet! Ik eindigde na de derde ronde met een hele mooie 14e plek in de ranglijst. En het werd spannend! Ik ‘moest’ voor de 4e ronde minimaal 1 award winnen wilde ik uberhaupt de top 10 in beeld zou krijgen. Maar dan moesten de fotografen uit die top 10 helemaal niets meer winnen. Sja… Dat gaat niet gebeuren natuurlijk. En dus waren mijn kansen voor 2018 zo goed als verkeken.

 

Dacht ik…

 

Tot op 6 december de winnende foto’s van de 4e en laatste ronde bekend gemaakt werden! Ik dacht even dat het een grapje was… Ik won niet met 1, 2 of 3 foto’s? Nee met maar liefst 4 foto’s in deze ronde wist ik een award te bemachtigen! Wow!! Dat gebeurt echt zelden!

 

Ik eindig dit prachtige jaar dus met maar liefst 8!! Masters Awards, genoeg voor een waanzinnige 3e plek! En daarmee mag ik me officieel de BESTE vrouwelijk bruidsfotograaf van de Benelux noemen. Echt.. dit voelt zo onwijs goed! Er wordt jaarlijks door honderden bruidsfotografen mee gedaan aan deze wedstrijd en er worden maarliefst ruim 7000!! foto’s in gestuurd.

 

Vol trots deel ik hierbij mijn masters Awards waaronder de laatste 4 awards van 2018. Voor mij stuk voor stuk foto’s waar ik zo blij van wordt. Dit is voor mij waar bruidsfotografie voor staat. Dit is waar ik van hou en wat ik het liefst vastleg. Dit is waarom ik het mooiste beroep heb. Dit is waarom ik bruidsfotograaf ben geworden! 

 

Recente Bruidsfotografie

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie