Gooi die speakers maar lekker open want wat een feest was de bruiloft van Lisa en Frits!
 

In de week dat ze 9 jaar samen waren gaven Lisa en Frits elkaar het Ja-woord in het prachtige Kasteel Dussen en wat is dat toch een prachtige trouwlocatie! Maar voor dat het zover was mocht Lisa dan eindelijk in het bijzijn van haar 3 beste vriendinnen haar prachtige trouwjurk aan en hebben we een romantische shoot gemaakt in de bloesemboomgaard.
 

De rest van de trouwdag werd gevierd op het prachtige landgoed van haar ouders waar een schitterende tent was opgebouwd en het dak is daar echt vanaf gegaan, wat een feest hebben ze neer gezet! Echt een trouwfeest waar ik als bruidsfotograaf nog kippenvel van krijg.

 

En hoe tof, ik heb een super gave preview van foto én bewegend beeld gemaakt. Geniet lekker met ons mee van dit mooie bruidspaar.

 

Reacties

Reacties

Nog meer blogs:

Huwelijksaanzoek – Loveshoot op Texel

Wat was dit spannend. Grandioos om te doen. Een romantisch huwelijksaanzoek fotograferen op Texel, hoe cool!  Reacties Reacties

Read More

Winterbruiloft Thirza & Brian Kasteel Dussen

Winterbruiloften, ik ben er gek op! De sfeer, de warmte van de mensen om je heen en de liefde die er af spat bij een bruidspaar! Reacties Reacties

Read More

Dianne Overall Winnaar Bruidsfoto award 2017

Overall Winnaar Bruidsfoto award 2017, wat een ongelofelijk gave titel! Reacties Reacties

Read More

Awards & Nominatie’s

Reacties Reacties

Read More

Copyright ByDianne