ByDianne Favorieten

 

Soms kan ik met woorden niet uitdrukken waarom een bepaalde trouwfoto mij als bruidsfotograaf zo raakt, waarom ik trots ben op een foto, waarom ik er zo blij mee ben.

In elke ByDianne reportage zitten pareltjes waar mijn fotografie hart sneller van gaat kloppen. Momenten die ik niet snel zal vergeten. Emoties die mij raken. Liefde die ik door mijn camera heen kan voelen. Het zijn vaak die kleine momentjes, die nog geen miliseconden duren maar dankzij een getraind oog voor detail en de juiste timing, voor altijd gevangen zijn in 1 foto. Elke foto is een onderdeel van een verhaal maar soms verteld 1 foto al een compleet verhaal. Of is het juist de eenvoud, het normale en alledaagse wat de foto zo prachtig maakt. Anyway, heel veel redenen dus.

Op elke pagina van mijn website komen mijn foto’s weer terug, op mijn blog pagina zelfs complete bruiloften maar ik krijg regelmatig de vraag van bruidsparen of volgers op social media; welke foto’s zijn nou eigenlijk jouw favorieten? En ik vind het ook super tof om mijn eigen persoonlijke favorieten met jullie te delen en dat doe ik hier onder.

Geniet lekker met mij mee van mijn eigen favorieten. Soms met een reden en soms zonder dat ik het uit kan leggen. Gewoon omdat ik het voel 🙂 En laat dat nou precies hetgene zijn wat ik zo belangrijk vind aan foto’s, je moet het kunnen voelen!

 

idee leuke groepsfoto's bruiloft

buiten trouwen fort vechten