fbpx
Terug naar het overzicht

Fotoshoot informatie

Hier onder heb ik even alle informatie verzameld voor jullie. Lees deze dus even rustig door en als je nog vragen hebt hoor ik ze natuurlijk graag!

Wat super leuk dat ik een fotoshoot mag doen met jullie, ik kijk er al naar uit!

Kledingadvies:

Het allerbelangrijkste is dat jullie je comfortabel voelen in de kleding die jullie dragen.
Maar ik adviseer kleding met felle kleuren (ivm reflecties), grote opdrukken, streepjes en Disney figuren te vermijden.

Een ByDianne shoot matcht het mooist met lichte, neutrale kleding. Het kiezen van de juiste kleding kan de fotoshoot helemaal af maken. Jullie hoeven niet allemaal exact dezelfde kleuren te dragen, het is juist mooi om diverse tinten te kiezen die mooi bij elkaar passen. Ook het gebruik van verschillende soorten stof is erg mooi, dit geeft wat meer diepte aan de foto’s.

Wit, beige, groen en pastel tinten die bij elkaar matchen doen het altijd erg goed bij deze locatie. Het hoeft zeker niet voor jullie allemaal exact hetzelfde te zijn maar probeer een maximum van 3 verschillende kleuren (incl wit) aan te houden. Kant, bloemetjes etc doen het ook erg goed! Mail me gerust even als je meer advies nodig hebt aan de hand van wat foto’s van de kleding die je in gedachten hebt.

Op zoek naar inspiratie?:

Check dan zéker mijn Pinterest bord even voor heel veel toffe voorbeelden: https://pin.it/40KUQyS

Wat als het regent op de dag van de fotoshoot:

Ik houd op de dag zelf buienradar goed in de gaten en probeer tot ongeveer 2 uur voor jullie vertrek tijd vanaf huis het weer in de gaten te houden. Het kan in Nederland zo wisselvallig zijn, dit is vaak pas op de dag zelf goed in te schatten. Ik neem hiervoor contact met jullie op per mail, uiterlijk 3 uur voorafgaand van de shoot. Wanneer jullie niets van mij vernemen dan gaat de shoot gewoon door zoals we af- en besproken hebben.

Betaling:

Je ontvangt van mij voorafgaand van de fotoshoot een factuur voor de fotoshoot, daarmee maak je je reservering definitief.
Bij de fotoshoot zitten standaard 10 foto’s inbegrepen, na de fotoshoot stuur ik jullie een ruime selectie toe met foto’s die ik gemaakt heb tijdens de fotoshoot, hieruit mogen jullie vervolgens zelf jullie favoriete foto’s selecteren.

Na de fotoshoot:

Ga ik meteen aan de slag voor jullie. Worden alle foto’s uitgezocht en maak ik een mooie selectie voor jullie. Uit deze selectie mogen jullie vervolgens een keuze maken van 10 foto’s. Het is mogelijk om extra foto’s uit te kiezen, hiervoor ontvangen jullie na de fotoshoot een aparte mail voor met daarin alle informatie. Nadat jullie dit hebben gedaan ga ik aan de slag met het nabewerken van deze beelden. Dit neemt altijd best wat tijd in beslag maar jullie geduld wordt beloond hoor!

Zodra ik klaar ben met het nabewerken van jullie foto’s ontvangen jullie van mij een mail met de foto’s. En dan zit mijn werk er op en kunnen jullie gaan genieten van de prachtige foto’s!

One more thing:

Ik ben evt te bereiken op 0652390351 maar mijn voorkeur gaat sterk uit naar contact per e-mail. Mocht je echter last minute vragen hebben stuur me dan een sms’je op bovenstaand nummer en ik probeer je zsm even terug te bellen.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik ze natuurlijk graag van je!

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie