Wauw…. Een blog met leuk nieuws én mijn bucket list! 

 

Huh goed nieuws? Ja zeker! ByDianne Fotografie is voor 50% volgeboekt voor 2018! En daar zijn we ontzettend blij mee want het worden stuk voor stuk weer zulke mooie en bijzondere bruiloften!

 
Helaas moeten we de laatste maanden vaker bruidsparen teleurstellen omdat we al geboekt zijn voor hun trouwdatum 🙁 Dus mocht je denken dat je nog te vroeg bent met boeken? Zeker niet! Zelfs de eerste bruiloften voor 2019 staan al geboekt.

 

 
Trouwplannen voor 2018 of 2019? (2020 kan helaas nog niet geboekt worden!) Neem rustig een kijkje hier op mijn website en wie weet zijn we er bij jullie bruiloft ook bij!!

 

 
Maar dat is niet alles… Want ik zou Dianne niet zijn als ik niet een bucket list zou hebben! En nu 2018 in zo’n rap tempo gevuld gaat worden met geweldige bruiloften heb ik besloten 1 punt van mijn bucketlist met jullie te delen..

 

Ik neem maximaal 35 bruiloften aan per jaar zodat ik elke bruiloft de juiste hoeveelheid aandacht en liefde kan geven en daarnaast tijd kan maken voor mijn kinderen en de workshops die ik met heel veel plezier geef. Ik richt me daarom niet op destination weddings omdat ik dat qua tijd niet red maar het lijkt ons onwijs tof om volgend jaar met één bruidspaar naar een prachtig land af te reizen om daar hun bijzondere trouwdag vast te mogen leggen!

 

Ben of ken jij iemand die volgend jaar in een prachtig land de liefde van zijn/haar leven het Ja-woord gaat geven? Frankrijk, Italie, Griekenland, Ibiza, you name it! En zoeken jullie daar nog een enthousiaste en creatieve fotograaf voor? Stuur me dan gerust een mailtje om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen! Bring it on en laat de liefde schijnen!

Reacties

Reacties

Nog meer blogs:

NEW Real Wedding Jos & Mieke Landgoed Mariënwaerdt

Reacties Reacties

Read More

Preview bruiloft Barry & Sharon Rotterdam

Ja! Love is in the air en feesten dat ze daar kunnen in Rotterdam? Heerlijk!  Reacties Reacties

Read More

Johan & Carola Kasteel Amerongen

Eén van Nederlands mooiste trouwlocaties, Kasteel Amerongen, was het decor voor de mooiste dag van Carola en Johan. Reacties Reacties

Read More

Good news!

Wauw…. Een blog met leuk nieuws én mijn bucket list!  Reacties Reacties

Read More

Copyright ByDianne