Afgelopen mei fotografeerden we de geweldige bruiloft van Wim & Jolein en nog geen week later ontving ik een berichtje van de broer van Jolein of ik 22 september 2018 nog vrij was want hij was op zijn knieen gegaan voor zijn vriendin! Zo ontzettend gaaf dat we ook die bruiloft mochten gaan fotograferen! Echter kwam er een paar weken na de bruiloft van Wim & Jolein ontzettend (en ik probeer het netjes te verwoorden) kl*te nieuws dat bij iedereen insloeg als eeen bom, waardoor Jos en Mieke besloten hun bruiloft bijna een jaar te vervroegen! Op voorwaarden dan de locatie landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, die ze al geboekt hadden, én wij nog beschikbaar waren. En in rap tempo werden alle agenda’s naast elkaar gelegd en werd er een datum geprikt die we allemaal nog konden.

 

”Omdat genieten geen tijd kent trouwen we eerder dan gepland” Met deze prachtige en sterke woorden kondigden ze hun huwelijk aan en eerlijk is eerlijk, ik heb echt onwijs veel respect voor deze twee! In een paar weken tijd zo’n fantastische trouwdag regelen doe ik ze niet na! Alles was tot in de puntjes geregeld en het was van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten!

 

De hele familie heeft een plekje in ons hart, wat een schatten zijn het! En niet alleen daarom maar gewoon omdat het zo’n geweldige dag was heb ik er weer een Real Wedding van gemaakt.

 

Ga er lekker voor zitten en geniet mee van deze real wedding! Made with love. Met een lach en een traan! 

 

Kun je de video niet goed zien? klik dan deze link even aan: https://www.youtube.com/watch?v=JF8iaDzAsjE&feature=youtu.be

 

Reacties

Reacties

Nog meer blogs:

NEW Real Wedding Jos & Mieke Landgoed Mariënwaerdt

Reacties Reacties

Read More

Preview bruiloft Barry & Sharon Rotterdam

Ja! Love is in the air en feesten dat ze daar kunnen in Rotterdam? Heerlijk!  Reacties Reacties

Read More

Johan & Carola Kasteel Amerongen

Eén van Nederlands mooiste trouwlocaties, Kasteel Amerongen, was het decor voor de mooiste dag van Carola en Johan. Reacties Reacties

Read More

Good news!

Wauw…. Een blog met leuk nieuws én mijn bucket list!  Reacties Reacties

Read More

Copyright ByDianne