Elke dag is een reden voor een feestje.

Elke dag is het waard om nooit meer vergeten te worden.

Elke dag genieten van prachtige herinneringen.

Elke dag!

Wat worden ze snel groot hé. En wat zijn ze mooi, jullie kinderen! Ik leg deze heerlijke periode graag voor jullie vast door middel van een fantastische fotoshoot.

 

Met meer dan 1200 kinderfotoshoots op mijn naam heb ik mezelf de afgelopen jaren weten te ontwikkelen als kinderfotograaf en hebben mijn foto’s een unieke en eigen stijl. Mijn werkgebied voor kindershoots ligt voornamelijk rondom Zaltbommel omdat ik hier de allermooiste plekjes weet te vinden om een prachtige sessie te maken maar wanneer jullie zelf een mooi favoriet plekje hebben ontdekt ga ik graag met jullie mee!

 

Belangrijk om te weten. Ik doe maximaal 2 fotoshoots per dag en plan deze in de lente, zomer en de herfst altijd rond de zonsondergang in. Bijvoorkeur 1,5 tot 1 uur vóór de zonsondergang. Dit is voor de kinderen dubbel feest, want naast dat we van elke fotoshoot weer een feestje maken vinden de kinderen een uurtje langer op blijven ook grandioos en best speciaal!

 

Wil je echt iets anders dan anders? Bekijk dan het aanbod van ByDianne Exclusive! Unieke en exclusieve concepten om de meest prachtige locatie’s die ons land kent!

Fotoshoot SILVER is een kinderfotoshoot van 1 uur op een locatie die we samen uitkiezen. Ik denk graag met jullie mee om een mooie locatie uit te kiezen. Daarnaast help ik jullie graag bij het uitkiezen van een outfit om alles passend te maken voor een prachtig eindresultaat!

 

Bij deze fotoshoot zit inbegrepen:

 

Fotoshoot van 1 uur op locatie,

 

Mijn tijd en creativiteit zowel voor, tijdens als na de fotoshoot,

 

7 prachtige foto’s digitaal, ByDianne Style!

 

Deze sessie is exclusief fotoproducten en reiskosten.

 

€350,00

Fotoshoot GOLD is een kinderfotoshoot van 1 uur op een locatie die we samen uitkiezen. Ik denk graag met jullie mee om een mooie locatie uit te kiezen. Daarnaast help ik jullie graag bij het uitkiezen van een outfit om alles passend te maken voor een prachtig eindresultaat!

 

Bij deze fotoshoot zit inbegrepen:

 

Fotoshoot van 1 uur op locatie,

 

Mijn tijd en creativiteit zowel voor, tijdens als na de fotoshoot,

 

15 prachtige foto’s digitaal, ByDianne Style!

 

Twee prachtige fotoboekjes 15x15cm met 6 van jullie favoriete foto’s

 

Deze sessie is exclusief andere fotoproducten en reiskosten.

 

€450,00

Kwintelooijen

Copyright ByDianne