Oohh regen op je trouwdag, dat wil niemand! En zeker niet als het de hele dag met bakken uit de lucht komt. Maar laat je dag daardoor zeker niet verpesten! De grote dag waar je samen zo lang naar uitgekeken hebt wordt hoe dan ook een schitterende dag, regen of niet! Ik ben als bruidsfotograaf inmiddels gewend om met alle mogelijke weersomstandigheden gewoon ‘mijn ding’ te doen. Niet aan de regen denken maar juist dat schitterende en stralende bruidspaar in het middelpunt zetten.

 

Vrijdag 8 september was de grote dag voor Janneke en Menno en we hadden al snel in de gaten dat het op deze bijzondere vrijdag niet veel droog zou zijn buiten en dus hebben we een super toffe binnenlocatie geregeld, de prachtige kloostertuin in Utrecht. Ik ben gek op die locatie en heb dan ook een klein vreugdendansje gedaan toen ik na het zien van wat foto’s het bruidspaar ook mega enthousiast had gekregen om de reistijd van een uur voor lief te nemen om op deze prachtige locatie te gaan shooten. En dat het de moeite waard was is te zien in de slideshow van deze real wedding!

 

Dit en nog veel meer verrassingen (1 minuut gratis winkelen bij de AH, stiekeme openingsdans met vader en bruid)  komen voorbij in deze real wedding, ga lekker achterover zitten en laat je in 2 minuten mee slepen in het liefdesverhaal van Janneke en Menno!

 

Als je de video hier onder niet goed kunt zien klik dan HIER

 

Reacties

Reacties

Nog meer blogs:

NEW Real Wedding Jos & Mieke Landgoed Mariënwaerdt

Reacties Reacties

Read More

Preview bruiloft Barry & Sharon Rotterdam

Ja! Love is in the air en feesten dat ze daar kunnen in Rotterdam? Heerlijk!  Reacties Reacties

Read More

Johan & Carola Kasteel Amerongen

Eén van Nederlands mooiste trouwlocaties, Kasteel Amerongen, was het decor voor de mooiste dag van Carola en Johan. Reacties Reacties

Read More

Good news!

Wauw…. Een blog met leuk nieuws én mijn bucket list!  Reacties Reacties

Read More

Copyright ByDianne