Huh? Een real wedding? Wat is dat?
 
Bloggen is leuk, bloggen is super leuk! Op mijn blog-pagina komen regelmatig nieuwe blogs te staan van toffe bruiloften die we hebben mogen fotograferen maar nu is er iets nieuws! Niet om de blogs te vervangen, want die blijven we ook lekker maken. Maar soms? Soms lukt het gewoon niet om een kort blog te maken met een paar foto’s om een mooi verslag te maken van de bruiloft die we hebben mogen vast leggen. En soms probeer ik dan alsnog een blog te maken maar vanaf nu heb ik dus de keuze uit of een blog maken of een REAL WEDDING post.. Het verschil? Een nog veel uitgebreider verslag van de hele dag! Gewoon omdat er zoveel liefde voorbij komt op een trouwdag. Gewoon omdat wij echt de meest fantastische bruidsparen hebben. En gewoon omdat we dit heel graag met jullie willen delen!
 
En de eer is aan Christian en zijn prachtige Jorinda om het spits af te bijten en zijn het eerste bruidspaar op mijn blog met een real wedding. Wat niet wil zeggen dat al de andere bruiloften die we hebben gefotografeerd en terug te vinden zijn op ons blog niet fantastisch waren! Alles behalve!
 
Oke, even terug naar Christian en Jorinda. Soms is het lastig om met woorden te vertellen hoe zo’n bruiloft is gegaan, hoe wij hem hebben beleefd en hoe ongelofelijk veel plezier wij hebben in het vastleggen van zoveel liefde en mooie familie’s die samen komen. Dus ik probeer het wat korter te houden en vooral de foto’s hun werk te laten doen 😉 Ga even lekker 2 minuten achterover zitten, gooi de muziek aan en laat je meenemen in het verhaal en de liefde van Christian en Jorinda!
 
Het bruidspaar heeft de ‘Real Wedding’ natuurlijk als eerste samen mogen bekijken en we hebben van hen deze geweldige ontroerende reactie gekregen;
 
”Het was een geweldige dag, en wat zijn wij blij dat we jou en Wilma erbij hadden!!! Het was zo gezellig met alles en iedereen dat we jullie zelfs missen. Het is moeilijk om in woorden uit te drukken maar het voelde gewoon heel warm.
En wat een mooie foto’s en herinneringen hebben jullie ons gegeven, we zijn er sprakeloos van en wat tof dat we je eerste ‘Real Wedding’ zijn!
 
Onze bruiloft was onvergetelijk! We zullen nooit vergeten hoeveel liefde we voelde toen we elkaar s’ochtends voor het eerst in de ogen keken. Want wat hadden we naar deze dag uit gezien om man en vrouw te worden. We voelde ons vanaf het eerste moment op ons gemak bij Dianne en Wilma, het was voor ons alsof vrienden aan het fotograferen waren, het was gezellig van begin tot eind! We vonden het dan ook moeilijk afscheid te nemen. De volgende dag werden we al ontzettend verrast met een prachtige foto van ons samen en er volgde al snel meer foto’s die stuk voor stuk zó mooi waren, we zijn nog sprakeloos. We zijn dankbaar voor deze prachtige foto’s en tastbare herinneringen die jullie ons hebben gegeven, en daarbij hebben wij jullie in ons hart gesloten!”
 

Wanneer je de onderstaande video niet goed kunt zien of openen op mobiel klik dan deze link even aan: https://www.youtube.com/watch?v=WN3qKodORxw
 

 
Deze prachtige dag werd mede mogelijk gemaakt door:

 

Weddingplanner/Styling: VierJeGeluk
Uitnodiging: Stijlvolle Trouwkaarten
Trouwlocatie: Stadhuis Dordrecht
Feestlocatie: Van der Valk Hotel Ara
Videograaf: Blij Dat Zijn Wij

Bruidsfotograaf: ByDianne Fotografie

Bloemen: Gift by Nature
Visagie: Beautiful Bride Company (Irene van der Hart)
Trouwjurk: La Nova Bruidsmode

Sieraden bruid: DRKS
Trouwpak: Speksnijders Bergambacht
Bruidstaart: Het Taartgeheim
Trouwingen: Steinberg trouwringen
DJ: Dé Bruiloft Discoshow

 

 

Reacties

Reacties

Nog meer blogs:

Huwelijksaanzoek – Loveshoot op Texel

Wat was dit spannend. Grandioos om te doen. Een romantisch huwelijksaanzoek fotograferen op Texel, hoe cool!  Reacties Reacties

Read More

Winterbruiloft Thirza & Brian Kasteel Dussen

Winterbruiloften, ik ben er gek op! De sfeer, de warmte van de mensen om je heen en de liefde die er af spat bij een bruidspaar! Reacties Reacties

Read More

Dianne Overall Winnaar Bruidsfoto award 2017

Overall Winnaar Bruidsfoto award 2017, wat een ongelofelijk gave titel! Reacties Reacties

Read More

Awards & Nominatie’s

Reacties Reacties

Read More

Copyright ByDianne