Daar is hij dan, de volgende real wedding! En waarom nou een real wedding van Tessa en Ruben? Ik kan het eingelijk heel kort houden en jullie de video laten zien maar ik zal het ook proberen uit te leggen.

 

De bruiloft van Tessa en Ruben begon meteen al zo heerlijk, terwijl mijn second shooter bij Ruben begon mocht ik aanwezig zijn tijdens de voorbereidingen. Gewoon lekker in hun eigen huis in het bijzijn van haar vriendin, ouders, broertje en natuurlijk haar allerbeste vriendin, Duitse Herder Isa! Ik ben niet zo’n held hoor met honden maar Isa is echt een schatje! De fotoshoot hebben we gemaakt op het altijd mooie Metaal Kathedraal in Utrecht, een top locatie voor het maken van je trouwfoto’s! En de rest van de bruiloft hebben we doorgebracht op het prachtige Kasteel Duurstede. Heerlijk buiten trouwen in het romantische prieeltje waar als klap op de vuurpijl Isa de ringen kwam brengen. Een hond in een trouwjurkje, zie jij het al voor je? Hilarisch!

 

Van begin tot eind was de dag gevuld met zoveel plezier en liefde tussen deze twee schatten dat ook deze bruiloft weer een heerlijkheid was om vast te mogen leggen. En precies die heerlijkheid krijg ik eigenlijk niet in heel veel woorden verteld en dan heb ik maar 1 oplossing, een real wedding online zetten!

 

Natuurlijk hadden Tessa en Ruben de eer om deze real-wedding als eerste te mogen bekijken en dit was hun reactie: ”29-06-2017, eindelijk was het zover, de dag waar we een jaar lang alles voor hebben gepland en niet op konden wachten! Sochtends om half 8 zie je de fotografen aankomen maar vanaf dat moment waren ze ook direct onzichtbaar, ieder moment legden ze vast en daar mogen wij nu van gaan genieten. Dat doen we nu al van de stuk of 5 foto’s die we hebben gekregen, van de “real wedding”, dus laat staan als we alle foto’s van deze toppers toegestuurd krijgen. Wat zijn ze geweldig en wat een geweldige dag. Onvergetelijk, een lach, een traan, ontoering, vreugde, blijdschap en bovenal LIEFDE!

 

Kijk en geniet met ons mee! (Kun je deze video hier onder niet goed aanklikken? Klik dan deze link even aan: https://youtu.be/Lx38a-WtCQA)
 

 
 

Deze prachtige dag werd mede mogelijk gemaakt door:

 

Trouwlocatie: Kasteel Duurstede

Fotoshoot locatie: Metaal Kathedraal Utrecht

Visagiste: Netanya Luschen

Bruidstaart: De taartschuur uit Tiel

Bruids sieraden: DRKS

Trouwkoets: Stal Vonk Trouwservice

Trouwambtenaar: Ik Trouw Jullie; Ingrid Brakenhoff

DJ: DJ J-VA

Bloemen: Boer’n bloemetjes Giessenburg

Reacties

Reacties

Nog meer blogs:

NEW Real Wedding Jos & Mieke Landgoed Mariënwaerdt

Reacties Reacties

Read More

Preview bruiloft Barry & Sharon Rotterdam

Ja! Love is in the air en feesten dat ze daar kunnen in Rotterdam? Heerlijk!  Reacties Reacties

Read More

Johan & Carola Kasteel Amerongen

Eén van Nederlands mooiste trouwlocaties, Kasteel Amerongen, was het decor voor de mooiste dag van Carola en Johan. Reacties Reacties

Read More

Good news!

Wauw…. Een blog met leuk nieuws én mijn bucket list!  Reacties Reacties

Read More

Copyright ByDianne