Onze trouwalbums zijn ontzettend divers en van top kwaliteit! De keuze is heel groot en samen met jullie stellen we een prachtig album samen geheel afgestemd op jullie wensen! Naast het album van 15×20 cm dat wordt geleverd bij 6 uur fotografie zijn er nog tal van mogelijkheden.

 

Kiezen jullie voor een super strak lederen album of juist voor een vintage album met linnen cover? Alle albums zijn flat lay, dat wil zeggen dat ze bij het open slaan helemaal plat op tafel liggen met prachtig doorlopende foto’s van de linkse naar rechtse pagina.

 

Mogelijkheden voor een luxe trouwalbum zijn o.a. luxe kalfsleder, suéde leder, kunstleder, linnen en jute. Maar ook deze mogelijkheden zijn nog verder uit te breiden! Denk bijvoorbeeld aan jullie namen, datum, logo of favoriete quote gedrukt op het album of de koffer. Of maak jullie trouwalbum nog persoonlijker door jullie favoriete foto op de voorkant te laten plaatsen!

 

Om voor mijn bruidsparen de allerbeste kwaliteit te kunnen leveren én te kunnen garanderen werk ik samen met de beste leveranciers over de hele wereld. Alle trouwalbums worden met de hand gemaakt waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn en deze tot in de kleinste details kunnen worden samengesteld. Het is zelfs mogelijk om een stukje kant van de sluier te combineren met een unieke en persoonlijke cover. Zo wordt jullie album pas écht uniek en persoonlijk!

 

Bij elk album zit een prachtige koffer zodat het album netjes en veilig opgeborgen kan worden.

 

Albums met een houten cover, of met een alluminium plaat op de voorkant? Wel of geen namen op de voorkant van het album? Jullie kunnen deze albums dus helemaal zelf samen stellen en ik help jullie hier heel graag mee!

 

Copyright ByDianne