fbpx
Terug naar het overzicht

Miriam & Raymond zijn getrouwd!

Een kleine 1,5 jaar voor hun grote dag ontving ik een mailtje van Miriam en Raymond, of ik hun grote dag in 2018 wilde fotograferen. Er stond verder nog niets vast, alleen de datum en mijn agenda was nog leeg voor die dag dus dat was heel fijn! Door de grote afstand tussen het bruidspaar en mij besloten we gezellig te gaan skypen en daar werd ik super vrolijk onthaald met een heerlijk limburgs accent, wat klinkt dat toch leuk!

En zo reden we op Koningsdag in alle vroegte richting het mooie Kerkrade. Met mijn grote teen half in België 😉

Het was een dag met een lach en een traan, maar een mooie lach en een mooie traan. Gemis voor de beide vaders die er helaas niet meer zijn maar dankbaarheid voor iedereen die er tijdens deze prachtige dag bij was.

Ik laat de foto’s lekker de rest van het verhaal vertellen! Het was een grandioze dag met een super tof bruidspaar en een paar heerlijke creatieve shots waar ik sowieso al heel vrolijk van word 😉 En hoe stoer is het om toffe gepersonaliseerde coverse all-stars onder je bruidsjurk te dragen en het helemaal af te maken met een spijker / denim jasje op je trouwjurk?

 

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie