fbpx
Terug naar het overzicht

Trouwen op Marienwaerdt – Antonio en Carine

De prachtige bruiloft van Carine en Antonio was puur genieten, van begin tot het eind! Wat een juweeltjes hebben we kunnen schieten en wat hebben we weer genoten van de liefde tussen twee mensen. Trouwen op het prachtige Marienwaerdt, lekker buiten in het zonnetje met al je vrienden en familie om je heen.

Samen met 2nd shooter Pieter fotografeerde ik het huwelijk van Antonio en Carine, een trouwdag die in het teken stond van de liefde! We begonnen ’s morgens al lekker op tijd bij de voorbereidingen van de bruid die zich heel relaxt lekker in de watten liet leggen door de kapster en de visagiste en vervolgens door haar trotse moeder in haar jurk liet hijsen. En wauw, wat voor jurk! En wat stond hij haar prachtig! Carine is een paardenmeisje en dat konden we terug zien de hele dag want het bruidspaar kwam aan in een beeldschone koets. Geweldig!

Na de toffe fotoshoot werd er getrouwd in de prachtige tuin van Marienwaerdt, wat een prachtige plek is dat zeg! En daar werd na de kerkdienst en het diner ook de dag afgesloten met een knal feest!

Leun even lekker achter over en geniet mee van de mooiste momenten van de bruiloft van Carine en Antonio!

 

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie