Vorig jaar ging Sander op zijn knieen in het prachtige Parijs en afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, hun trouwdag!

Jullie kennen Iris en Sander inmiddels wel van het heerlijk romantische huwelijksaanzoek in Parijs dat wij vorig jaar mochten vastleggen. En nu een jaar later was het dan eindelijk hun grote dag!

 

En wat hebben ze dit goed geregeld, van begin tot eind was het genieten, voor het bruidspaar zelf, voor alle lieve mensen om hun heen en voor ons! Een feestje om deze bruiloft vast te mogen leggen! Het was voor ons met 19 uur fotografie één van de langste bruiloften van dit jaar maar wat is het fijn om als bruidsfotograaf echt alle momenten vast te kunnen leggen!

 

Kijk en geniet lekker met ons mee met een sfeer impressie van de trouwdag van dit heerlijke bruidspaar! Vanaf de voorbereidingen tot de laatste dans. Er werd gelachen, gehuild, gedansd en er was niets dan liefde op de bruiloft met zoveel lieve mensen om hen heen.

 

Reacties

Reacties

Nog meer blogs:

Huwelijksaanzoek – Loveshoot op Texel

Wat was dit spannend. Grandioos om te doen. Een romantisch huwelijksaanzoek fotograferen op Texel, hoe cool!  Reacties Reacties

Read More

Winterbruiloft Thirza & Brian Kasteel Dussen

Winterbruiloften, ik ben er gek op! De sfeer, de warmte van de mensen om je heen en de liefde die er af spat bij een bruidspaar! Reacties Reacties

Read More

Dianne Overall Winnaar Bruidsfoto award 2017

Overall Winnaar Bruidsfoto award 2017, wat een ongelofelijk gave titel! Reacties Reacties

Read More

Awards & Nominatie’s

Reacties Reacties

Read More

Copyright ByDianne