Fotograaf Dianne

 

Dianne – Awardwinning Kinder & Bruidsfotograaf

 

Even een kort voorstel rondje, het gezicht achter ByDianne Fotografie. De naam van mijn bedrijf zegt het al, Dianne is mijn naam en ben trotse moeder van Amy (9 jaar) en Tim (6 jaar) en het is eigenlijk niet meer dan logisch dat ik dól ben op alles wat met fotografie te maken heeft.

 

Het mooiste wat ik kan doen is mijn passie en liefde voor mijn vak doorvoeren in mijn foto’s zodat ook jullie daar van kunnen genieten!

 

Mijn creativiteit kan ik heerlijk los laten tijdens het fotograferen van fantastische bruiloften en het maken van schitterende fine-art kinderportretten. Elke tak van de fotografie heeft zijn charme’s en elke fotoshoot die ik mag doen voelt zo bijzonder om te doen!

Met mijn fotografie heb ik de afgelopen jaren al diverse nominaties en internationale awards mogen winnen waar we natuurlijk super trots op zijn!

Dit legt de lat natuurlijk elke keer weer hoger waardoor we onszelf telkens weer overtreffen en onze klanten keer op keer iets prachtigs mee te geven.

 

Neem gerust eens een kijkje op mijn site, zo heb ik foto blogs waar je mijn werk kunt zien en wie weet tot snel bij een mooie fotoshoot!

Volg ons ook facebook!

 

 

 

 

fotograaf marijke

Marijke – Vaste secondshooter en assistente

 

Ik ben Marijke de Vries, getrouwd en mama van Daan en Evy. Ik geef parttime autorijles en fotografeer er daarnaast bij.

 

Ik ben begonnen met fotograferen vanaf de geboorte van onze kindjes. En ik kon niet meer stoppen! Natuurlijk plaatste ik als trotse mama regelmatig wat foto’s op facebook en zo kreeg ik ineens aanvragen binnen! Hier moest ik wat mee gaan doen!

 

Op zoek naar een goede fotograaf, met een stijl die mij aansprak, kwam ik terecht bij Dianne. Zo heb ik bij haar diverse workshops gevolgd en kort daarna werd ik gevraag door Dianne of ik haar secondshooter wilde worden, daar hoefde ik niet lang over na te denken!

 

Alleen in 2016 heb ik al zo’n 35/40 bruiloften met Dianne meegefotografeerd als secondshooter. En ik ga ook in 2017 mijn stinkende best doen om net zo’n goede bruidsfotograaf te worden als zij!

 

Ik ben de vaste secondshooter en assistente van Dianne tijdens de bruiloften en zal daarnaast achter de schermen ook werk uit handen gaan nemen zodat wij van ByDianne Fotografie ook in de komende jaren weer top kwaliteit kunnen garanderen en leveren!

 

Ik heb er enorm veel zin in en kan niet wachten om nog veel meer toffe bruiloften samen met Dianne vast te gaan leggen en er iets heel waardevols van te maken!

 

 

 

 

 

Nog meer blogs:

Johan & Carola Kasteel Amerongen

Eén van Nederlands mooiste trouwlocaties, Kasteel Amerongen, was het decor voor de mooiste dag van Carola en Johan. Reacties Reacties

Read More

Good news!

Wauw…. Een blog met leuk nieuws én mijn bucket list!  Reacties Reacties

Read More

Preview Joanna en Marcel – Vlaamse schuur Dongen

Joanna en Marcel zijn getrouwd! Een dag vol liefde en heerlijk ondeugende kids, oftewel.. Wij hebben weer een top dag gehad! Reacties Reacties

Read More

NEW real wedding Janneke & Menno

Reacties Reacties

Read More

Copyright ByDianne