Winterbruiloften, ik ben er gek op! De sfeer, de warmte van de mensen om je heen en de liefde die er af spat bij een bruidspaar!

 

Een mooie winterdag in december, de grote dag voor Thirza en Brian. Naast dat ik natuurlijk blijf doorleren doormiddel van bruidsfotografie workshops vind ik het ook onwijs leuk en leerzaam om een aantal keer per jaar als second shooter met een bruidsfotograaf mee te lopen. En dit keer mocht ik een dag meelopen met Gabriel Scharis van Weddingstudio’s. Het was voor mij weer even wennen want normaal gesproken heb ik de hoofdverantwoording op een trouwdag maar dat was dit keer wel even anders 😉 Als second shooter beleef je een bruiloft weer zo anders en dat was tof om weer eens mee te kunnen maken.

 

Ik begon deze bruiloft bij de bruid in het hotel waar zij zich al prachtig op liet maken door de make-up artist. En wauw wat zag ze er prachtig uit! Voor de bruiloft hadden Brian en Thirza elkaar een prachtig handgeschreven brief geschreven en dit was werkelijk een prachtig begin van hun trouwdag. Het lezen van deze loveletter was een schitterend moment.

 

De rest van de dag vond plaats op het prachtige Kasteel Dussen en heb ik samen met Gabriel gefotografeerd en ik kan niets anders zeggen dan dat ik weer zo genoten heb en dat het een heerlijke dag was!

 

Geniet lekker met ons mee van wat foto’s die ik deze dag heb gemaakt. Bedankt lieve Thirza en Brian dat ik onderdeel mocht zijn van jullie prachtige bruiloft! En natuurlijk onwijs veel dank aan Gabriel voor de gezellige en leerzame dag!

Reacties

Reacties

Nog meer blogs:

Huwelijksaanzoek – Loveshoot op Texel

Wat was dit spannend. Grandioos om te doen. Een romantisch huwelijksaanzoek fotograferen op Texel, hoe cool!  Reacties Reacties

Read More

Winterbruiloft Thirza & Brian Kasteel Dussen

Winterbruiloften, ik ben er gek op! De sfeer, de warmte van de mensen om je heen en de liefde die er af spat bij een bruidspaar! Reacties Reacties

Read More

Dianne Overall Winnaar Bruidsfoto award 2017

Overall Winnaar Bruidsfoto award 2017, wat een ongelofelijk gave titel! Reacties Reacties

Read More

Awards & Nominatie’s

Reacties Reacties

Read More

Copyright ByDianne