Yesss het is zover, eindelijk! De nieuwe workshops voor het najaar 2017 staan online!

 

Voor wie al maanden zit te wachten op de nieuwe workshops, goed nieuws want alle data staat inmiddels online en het inschrijven kan beginnen! Hieronder leg ik in het kort even uit welke workshops er momenteel te boeken zijn met daarbij een link om direct naar de informatie pagina te gaan van de betreffende workshop. Met inmiddels ruim 1200 kindershoots aan ervaring en diverse nationale en internationale awards op mijn naam kan ik je alles leren wat je nog niet weet en alles wat je wil leren! Geen vraag blijft onbeantwoord. Mijn foto’s kenmerken zich door hun romantische en dromerige sfeer en tijdens 1 van mijn workshops ga ik je dit allemaal leren. Unieke fine-art foto’s die zich onderscheiden van anderen waardoor je je eigen stijl gaat vinden.

 

  • Voor de beginnende kinderfotograaf is er de workshop Kinderfotografie. Je fotografeert niet meer op de automatische stand en wil graag meer uit je foto’s halen. Werken met zonlicht, poseren van de kindjes, tips op je huidige foto’s en een stukje basis lightroom leren. Dat kan allemaal tijdens de toffe workshop Kinderfotografie! Tijdens deze workshop krijg je een hele hoop nieuwe handvaten meer naar huis om lekker aan de slag te gaan en gaan we lekker shooten met 1 of 2 modelletjes (jeah!)

 

Aanmelden of meer informatie voor de workshop Kinderfotografie klik dan HIER

 

  • Voor de gevorderde kinderfotograaf is er de waanzinnige en super intensieve workshop Photoshop & Lightroom exclusive. Maar liefst 5 uur lang real life onderdompeld worden in nieuwe technieken die zo tof zijn dat je niet kunt wachten om al je foto’s opnieuw onder de loep te nemen. Dat wauw effect kun jij ook creeren met je foto’s! Zonder actions, zonder presets, maar volledig met jouw eigen creativiteit die we wakker gaan maken tijdens deze groepsworkshop.

 

Aanmelden of meer informatie voor de workshop Photoshop & Lightroom Exclusive klik dan HIER

 

  • Voor elke kinderfotograaf komt ByDianne Fotografie met iets nieuws, namelijk de @ home online workshops! Lekker volgen in je eigen tijd, wanneer jij dat wil. En ik sta voor je klaar om je te helpen bij de online video’s die ik voor je gemaakt heb. Je kunt gedurende 6 maanden met al je vragen bij mij terecht en ik maak tijdens deze workshop ca 10 toffe en hele uitgebreide video’s waarin ik je alles laat zien wat mogelijk is met Lightroom en Photoshop. Durf jij het aan?

 

Aanmelden of meer informatie voor de workshop Photoshop en Lightroom @ home klik dan HIER 

 

Voor alle workshops geldt vol is vol. Dit zullen de enige workshops zijn die dit jaar nog gegeven gaan worden.

 

 

 

Reacties

Reacties

Nog meer blogs:

NEW Real Wedding Jos & Mieke Landgoed Mariënwaerdt

Reacties Reacties

Read More

Preview bruiloft Barry & Sharon Rotterdam

Ja! Love is in the air en feesten dat ze daar kunnen in Rotterdam? Heerlijk!  Reacties Reacties

Read More

Johan & Carola Kasteel Amerongen

Eén van Nederlands mooiste trouwlocaties, Kasteel Amerongen, was het decor voor de mooiste dag van Carola en Johan. Reacties Reacties

Read More

Good news!

Wauw…. Een blog met leuk nieuws én mijn bucket list!  Reacties Reacties

Read More

Copyright ByDianne