fbpx
Terug naar het overzicht

Afterweddingshoot Lapland – Harm & Mathilde

Een mega gave after weddingshoot tijdens je huwelijksreis, waarom niet? Zo dachten Mathilde en Harm er ook over en wat een geluk voor mij, want na hun toffe winterbruiloft mocht ik ook deze unieke fotoshoot voor hen gaan maken en dus vloog ik een tijdje terug naar het prachtige maar oh zo ijskoude Lapland.

Ik was nog geen 10 minuten op mijn bestemming of we werden al verrast met het noorderlicht. Alleen dat was al zo’n bijzonder mooi gezicht zeg. Het was kort maar we hebben er wel een hele toffe foto mee kunnen schieten. Mijn trip kon echt niet beter beginnen!

De twee dagen daarna stonden in het teken van shooten met het bruidspaar. En nu klinkt dat echt heel lang, twee dagen shooten. Maar als je je voorstelt dat je naar buiten gaat in je trouwkleding met een temperatuur van -25/-27 kun je je wel voorstellen dat het gemiddeld zo’n 5 minuten shooten en 1 uur opwarmen betekent ? We hadden alle drie de extreme kou een beetje onderschat maar om even een voorstelling te geven, na amper 1 minuut buiten te zijn waren onze neusharen en wimpers al helemaal bevroren. En dat had ik nog nooit mee gemaakt!

En zo begon het Lapland avontuur met het Noorderlicht en daar sloten we de allerlaatste avond ook mee af. We hebben er de laatste avond heel wat uren op moeten wachten maar dat was het waard!

Al ploeterend door de meters hoge sneeuw en vooral met heel veel lol hebben we echt een unieke tijd gehad in Lapland. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Ik kan mijn ogen nog steeds niet geloven als ik terug kijk naar de foto’s van het Noorderlicht, wat was dit magisch zeg!

Geniet lekker met ons mee van deze prachtige reis!

 

Recente Blog

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie