fbpx
Terug naar het overzicht

Afterweddingshoot op Bali

Anders kom je toch tussen Kerst en Oud&Nieuw naar Bali?

Het was niet eens zo heel veel later nadat Dianne onze bruiloft fantastisch had vast gelegd en we waren druk bezig met de planning voor onze huwelijksreis en onze keuze was gevallen op het prachtige Bali. Hoe tof zou het zijn als Dianne een paar dagen met ons mee zou gaan naar Bali voor een mega vette afterwedding shoot? Het begon allemaal als een grapje…  Alles werd in gang gezet om te kijken of het voor ons financieel mogelijk was en voor Dianne qua tijd mogelijk zou zijn. Alles viel op z’n plek en met wat passen en meten bij Dianne en voor we het wisten waren de vliegtickets geboekt! Op 27 december 2018 landde Dianne na een lange vliegreis op Bali en pikten we haar op het vliegveld op. We hebben van te voren samen al gekeken naar de locaties waar we heen konden om te shooten, we hadden namelijk wel een paar mooie plekjes op het oog waar we graag naar toe wilden gaan.

In Bali is iedereen ook nogal handtastelijk, hartstikke vriendelijk bedoeld maar daarnaast ook erg ongemakkelijk als iedereen je aan staart en aan je zit. Alsof we een attractie waren, hahaha.
De prachtige rijstvelden, de wereldberoemde schommel, kantolampo waterval, in een grot bij Uluwatu en in het zwembad, niets was te gek!

Het waren twee geweldige dagen, rondreizen over het eiland met onze trouwkleding en onze bruidsfotograaf. Het was ontzettend leuk en bijzonder om dit te kunnen doen met Dianne en ik zou iedereen die de kans heeft dit te kunnen doen dit zeker aan raden! We zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s en hebben er nog geen moment spijt van gehad! Ons huis hangt inmiddels vól met foto’s die we door Dianne hebben laten maken en daar mochten de foto’s van onze honeymoon natuurlijk niet tussen ontbreken!

Lieve Dianne het was fantastisch om dit met jou te mogen doen, het was een ervaring om nooit te vergeten!

Ps; na het shooten namen we met onze trouwkleding een duik in het zwembad. De jurk en het trouwpak zijn nog nooit zo schoon geweest en we namen een prachtig witte jurk mee terug naar Nederland 😉

Recente Bruidsfotografie

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie