fbpx
Terug naar het overzicht

De bruiloft van Stephan & Ilze

“Eindelijk was het zo ver, onze grote dag! Wij gingen trouwen en hebben onze dag door Dianne laten fotograferen. We hebben zo lang naar onze grote dag uitgekeken en hadden zo’n zin om er een groot feest van te maken, de keuze om Dianne tot het eind van ons feest te laten blijven was dan heel snel gemaakt. Hier hebben we nu nog elke keer als wij naar de foto’s kijken, veel plezier van. Wij herbeleven onze dag wanneer wij de foto’s en ons trouwalbum bekijken.

Dianne heeft onze dag samen met haar second shooter Henk fantastisch weergegeven. Elke foto is van ontelbare waarde en weerspiegelt het verhaal van dat moment van de dag. Onze keuze voor Dianne is ontstaan op de bruiloft van een vriend en vriendin van ons waar wij met verwondering naar Dianne hebben staan kijken toen zij aan het shooten was. Niets was te gek voor Dianne, zo bleek! Ze ging elke uitdaging aan om haar doel, gave foto’s van het bruidspaar maken, te bereiken.

Wij hebben Dianne ervaren als laagdrempelig in contact, gezellig en enthousiast. Ze is oprecht geïnteresseerd en doet ‘gewoon’ haar ding. Zo doet ze dat en zo deed ze dat ook op onze grote dag. Dianne voegt als het ware subtiel in tijdens de bezigheden van het moment. Ze is relaxt en ontspannen. Het is onder andere haar warme persoonlijkheid die maakt dat wij op ons gemak waren bij haar en op ons gemak waren met de hoeveelheid foto’s die van ons en anderen genomen werden. Want eerlijk is eerlijk wij dachten dat het wennen zou zijn om de hele dag in de belangstelling te staan en dan ook nog de foto’s die gemaakt zouden worden. Op de dag zelf hebben wij niet eens doorgehad dat Dianne en Henk om en rond ons heen waren.

Toen wij de volgende dag de preview kregen waren wij allebei super enthousiast. Na een best wel drukke periode van voorbereidingen van de bruiloft en alle mooie ervaringen op de dag zelf was de preview echt de kers op de taart. We konden meteen nagenieten van een aantal gave foto’s. Bij elke foto kwam er een WAUW, OOhh die is moooi!! En ooo die ook! De liefde straalt ervan af, de emoties zijn zichtbaar en voelbaar als we naar de foto’s kijken. De tranen vloeide van blijdschap! Dit was een euforisch gevoel waarmee we meteen terugkeken op een fantastische dag.

Wij hebben voor Dianne gekozen vanwege haar eigen unieke stijl van fotograferen en de kwaliteit die zij levert op vele gebieden. Dianne biedt het complete plaatje, dit is niet te beschrijven in woorden, maar wat je ervaart als je Dianne en haar manier van fotograferen leert kennen.

Ze is gepassioneerd en kan erg goed meebewegen in spontane situaties! Ze ziet werkelijk alles op de dag zelf, een traan, een lach, een blik iedere emotie/uitdrukking wordt weergegeven via de foto’s. De foto’s vertellen het verhaal. Dat maakt de foto’s uniek. Voor ons is Dianne met haar stijl van fotograferen ‘anders dan anders’ en dat paste heel goed bij ons en onze bruiloft! Wij genieten nog heel lang na van de mooie herinneringen door middel van de foto’s.

Dianne, wij zijn je enorm dankbaar voor alles!!”

Liefs Stephan & Ilze

Recente Geen categorie

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie