fbpx
Terug naar het overzicht

De strandbruiloft van Nienke & Tjerk

Tja, waar begin ik? Met het feit dat ik een persoonlijk record heb gehaald? Dat ik samen met mijn second shooter 16.516 beelden heb geschoten? Ik denk ik daarmee meteen heel duidelijk kan maken dat het maken van een ‘bescheiden’ selectie ónmogelijk is… Wat een dag. Wat een liefde. Wat een heerlijke bruiloft. Dít is waarvoor ik bruidsfotograaf ben geworden. Waar mijn fotografen hart sneller van gaat kloppen. Zomaar een ‘paar’ favorietjes van de bruiloft van Nienke en Tjerk. Ik hoop dat jullie net zo genieten van deze foto’s als ik deed tijdens het vastleggen van al deze heerlijke momentjes. Geniet. Met hoofdletter G. En ik beloof vast.. Many, many more to come!

Bedankt lieve Tjerk & Nienke!

Recente Bruidsfotografie

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie