fbpx
Terug naar het overzicht

Meest bijzondere bruiloftsgast

Elke bruiloft is uniek, en elke gast is met zorg uitgekozen en uitgenodigd.. Maar soms hebben bruidsparen het geluk om deze ene wel heel erg bijzondere gast uit te kunnen nodigen en hun grote dag samen met haar te beleven. En daarom schrijf ik dit keer een blog over deze wel heel bijzondere bruiloftsgast. Omdat ze het verdiend om eens in het zonnetje gezet te worden. Omdat we allemaal mooie herinneringen hebben aan haar. Omdat elk bruidspaar wil dat zij aanwezig is op hun bruiloft! 

Terwijl ik bezig ben met het maken van dit blog galmt er een liedje van K3 door mijn hoofd heen.. En ik denk dat we dat liedje allemaal wel kennen?

Oma, als het weer feest is.
Ben jij er altijd bij.
Ik wil niet meer naar huis toe.
Want ik wil bij je blijven

Oma, als je geweest bent.
Voel ik me toch zo blij
Als plezier voortaan een schoolvak wordt.
Krijg jij een tien van mij.

Oma`s aan de top.
Het feesten kan niet op.
Met oma`s aan de top.
Treuren wordt een flop.
Want tranen zeggen stop.
Met oma`s aan de top.

We maken als bruidsfotograaf heel veel mee tijdens bruiloften. Mooie momenten. Grappige momenten. Ontroerende momenten. En vooral bijzondere en unieke momenten. Natuurlijk is elke gast bijzonder, hoe jong of hoe oud ze ook zijn. Maar als ik iets heb gemerkt in de jaren dat ik werkzaam ben als bruidsfotograaf dan is het wel dat opa’s en oma’s de meest bijzondere gasten zijn. En tja… Ik denk dat de onderstaande foto’s mijn verhaal helemaal compleet maken.

Geniet van een BOMVOL blog vol met geweldige, lieve, grappige en soms hilarische oma’s. Omdat we allemaal van onze oma’s houden, of ze nog in ons midden zijn of niet.

Je bent een beetje rimpelig
en een beetje grijs.
Je jaren van je gezicht te lezen
ze maken je oud en wijs.

Je bent een beetje zachter
je huid een pietsie grauw.
Maar lieve oma,
Ik hoop dat ik later lijk op jou! 
-Dicht erbij-

Recente Bruidsfotografie

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie