fbpx
Terug naar het overzicht

Brabantse bruiloft van Duco en Nathalie

Je hebt romantisch trouwen en super romantisch trouwen, en de bruiloft van Nathalie en Duco viel absoluut in deze laatste categorie!

Tijdens de bruiloft van Nathalie en Duco begonnen we al heel vroeg tijdens de voorbereidingen voor hun grote dag, zelf begon ik in het gezellig ouderlijk huis van Nathalie terwijl mijn second shooter Bertina alle voorbereidingen bij Duco mocht vastleggen.

Na een mooie en intieme first look vertrokken we naar het prachtige landgoed Dordwijk voor de fotoshoot met het bruidspaar samen. En die trouwauto? Wauw… Een prachtig rode Ford Mustang als trouwauto, daar wil elk bruidegom wel in rijden denk ik zo 😉

Landgoed Dordwijk is een heerlijke locatie om te shooten tijdens de bruiloft, ik heb daar inmiddels al wat vaker mogen shooten en het is eigenlijk elke keer weer een feestje omdat het zo mooi en zo divers is. Ja, ik hou er van!

Maar dan komen we aan bij het volgende super romantische onderdeel, trouwen bij kaarslicht! Het was hartje zomer maar zodra we de prachtige trouwzaal van Puur! achter de markt binnen liepen maakten we echt even een klein sprongetje.. Wauw wat is dat romantisch met al die kaarsen! Kan het nog romantischer?

Yes… Want ’s avonds had het bruidspaar een grote verrassing voor hun gasten. Maandenlang hebben ze geoefend op een waanzinnige openingsdans en stiekem wilde ik gewoon even 3 minuten stoppen met fotograferen om naar die geweldige openingsdans te kunnen kijken. Maar ja, dat wordt lastig als je het tegelijkertijd ook vast wil leggen 😉 Dus heb ik gewoon dapper door geschoten met echt hele toffe foto’s als eindresulaat. Het vele oefenen van de first dance is beloond met een groot applaus en gejuich, want niemand zag dit aankomen!

Lieve Nathalie en Duco, we hebben genoten van jullie prachtige en romantische bruiloft! Veel geluk samen!

 

Trouwlocatie: Puur! Achter de markt
Fotoshoot locatie: Landgoed Dordwijk
Second shooter: Bertina Keuken

Recente Bruidsfotografie

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie