fbpx
Terug naar het overzicht

Trouwen in Gouda met Jeroen & Mirjam

We vielen weer met onze neus in de boter hoor, dit keer tijdens de bruiloft van Jeroen en Mirjam in het prachtige Gouda (klein beetje ‘mijn oude stadje’, heb er een klein jaartje gewoond). Een blog met lekker veel feest foto’s, niet omdat de rest van de dag niet tof was maar ik-moet-toch-kiezen. Wat hebben we uitgekeken naar deze dag en eíndelijk na 2 keer verplaatsen was het zo ver! Alles kwam samen op deze mooie dag. Tranen en emoties van geluk en ontlading. Zoveel liefde. Zoveel gezelligheid. En als klap op de vuurpijl sloten we de trouwdag om 0:00 af met een uurtje Darkraver (whoooo, er is geen dak meer over volgens mij!).

Het is voor mij als bruidsfotograaf onwijs tof als ik de héle dag mag vastleggen (16-18 uur is voor ons vaker regel dan uitzondering!) en dat geeft zoveel ruimte voor creatieve en toffe shots tussendoor zoals bijvoorbeeld de foto met de rookbom!

Leuk weetje, de foto waar je de bruidegom in de lucht ziet hangen heeft zelfs een award gewonnen bij de Masters of Dutch weddingphotography! Niet de minste, dus super trots op!

Geniet lekker met ons mee van wat heerlijke plaatjes van deze heerlijke bruiloft!

Recente Blog

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie