fbpx
Terug naar het overzicht

Trouwen in Kasteel de Schaffelaar Barneveld

Eén van de mooiste plekken van Barneveld waar ik als bruidsfotograaf geweest ben, het prachtige Kasteel de Schaffelaar, een prachtige trouwlocatie waar tijdens de bruiloft van Colin en Bente het dak er af ging! 

Zenuwachtig gegiegel, zowel bij de voorbereidingen van de bruid als bij de bruidegom, maar wat hadden ze er zin in! Eindelijk was het dan zo ver, de grote dag waarop ze elkaar het JA-woord gaan geven. Omringd door al hun lieve familie en vrienden beloofden Colin en Bente elkaar op het prachtige Kasteel de Schaffelaar in Barneveld eeuwige trouw. De liefde spat er vanaf! Het was voor mij de eerste keer dat ik een bruiloft mocht fotograferen op deze locatie maar ik begrijp heel goed waarom Colin en Bente Kasteel de Schaffelaar als hun trouwlocatie hadden gekozen!

We hebben alle momenten vast mogen leggen voor dit heerlijke bruidspaar, vanaf de voorbereidingen tot aan het moment dat ze door hun gasten werden uitgezwaaid met een boog vol sterretjes. Als dat geen prachtig afscheid is van een prachtige trouwdag? Geniet lekker mee van deze schitterende bruiloft!

Recente Bruidsfotografie

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie