fbpx
Terug naar het overzicht

Trouwen Kasteel Duurstede – Tessa en Ruben

De bruiloft van Tessa en Ruben begon meteen al zo heerlijk, terwijl mijn second shooter bij Ruben begon mocht ik aanwezig zijn tijdens de voorbereidingen. Gewoon lekker in hun eigen huis in het bijzijn van haar vriendin, ouders, broertje en natuurlijk haar allerbeste vriendin, Duitse Herder Isa! Ik ben niet zo’n held hoor met honden maar Isa is echt een schatje! De fotoshoot hebben we gemaakt op het altijd mooie Metaal Kathedraal in Utrecht, een top locatie voor het maken van je trouwfoto’s! En de rest van de bruiloft hebben we doorgebracht op het prachtige Kasteel Duurstede. Heerlijk buiten trouwen in het romantische prieeltje waar als klap op de vuurpijl Isa de ringen kwam brengen. Een hond in een trouwjurkje, zie jij het al voor je? Hilarisch!

Van begin tot eind was de dag gevuld met zoveel plezier en liefde tussen deze twee schatten dat ook deze bruiloft weer een heerlijkheid was om vast te mogen leggen. En precies die heerlijkheid krijg ik eigenlijk niet in heel veel woorden verteld en dan heb ik maar 1 oplossing, het bruidspaar aan het woord:

”Eindelijk was het zover, de dag waar we een jaar lang alles voor hebben gepland en niet op konden wachten! Sochtends om half 8 zie je de fotografen aankomen maar vanaf dat moment waren ze ook direct onzichtbaar, ieder moment legden ze vast en daar mogen wij nu van gaan genieten. Dat doen we nu al van de stuk of 5 foto’s die we hebben gekregen dus laat staan als we alle foto’s van deze toppers toegestuurd krijgen. Wat zijn ze geweldig en wat een geweldige dag. Onvergetelijk, een lach, een traan, ontoering, vreugde, blijdschap en bovenal LIEFDE! Wij wilden de allerbeste trouwfotograaf op onze bruiloft en nu kunnen we nog jaren lang genieten van allermooiste trouwfoto’s die zij zo prachtig hebben gemaakt voor ons.”

Recente Blog

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie