fbpx
Terug naar het overzicht

Trouwen op landgoed Huize Berge – Joep & Rachel

Joep & Rachel zijn getrouwd! Op een prachtige lente zaterdag in april gaven ze elkaar in het bijzijn van lieve familie, vrienden en natuurlijk hun prachtige dochter Anna het JA-woord op het prachtige landgoed Huize Bergen in Vugt.

Terwijl ik hier alvast een kleine preview aan het maken ben loop ik nog krom van de spierpijn van afgelopen zaterdag. Wat een super toffe dag en wat een knal feest! Ik ben als bruidsfotograaf best wel wat gewend inmiddels en heb de afgelopen maanden alles behalve stil gezeten maar de spierpijn in mijn benen bevestigd nog even extra dat het trouwseizoen is vanaf nu echt officieel geopend! Heerlijk om weer week in week uit zulke vette bruiloften te mogen fotograferen en zovaak getuige te mogen zijn van zoveel liefde.

Geniet lekker met mij mee van een aantal momenten van deze mooie bruiloft.

Lieve Joep en Rachel, geniet van elkaar en van Anna! Ik heb onwijs van jullie genoten!

Recente Blog

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie