fbpx
Terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf den Bosch – Toon en Esther

Yess, en ik ben zo onwijs blij dat het trouwseizoen weer is begonnen! Er staat voor mij als bruidsfotograaf een mega druk en vol seizoen voor de deur maar ik sta echt te trappelen om na de winterstop weer lekker al die prachtige bruiloften te fotograferen.

Het was 17 maart wat aan de koude kant maar de liefde tussen deze twee was hart verwarmend! We begonnen de ochtend bij Esther die werd opgemaakt in het bijzijn van haar vriendinnen dus dat was meteen al een gezellige start en die hebben we de hele dag lekker vast gehouden ?

Samen met het bruidspaar hebben we een toffe fotoshoot gemaakt in het altijd prachtige Koekbouw in Veghel, een stoere locatie waar het heerlijk shooten is op je bruiloft!

En meteen na de ceremonie barste het feest los en dan bedoel ik ook echt het dak er af! Alle gasten werden verrast door de prachtige openingsdans van het bruidspaar en meteen daarna volgde een toffe verrassing voor Toon, want Esther maakt het daarna écht af door een mega vette dans met haar vriendinnen te doen voor haar bruidegom! En ja.. laat ik de foto’s het verhaal maar vertellen! Geniet lekker met ons mee met dit beeldschone bruidspaar!

Recente Blog

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie