fbpx
Terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf Dordrecht – Christiaan en Jorinda

Soms is het lastig om met woorden te vertellen hoe zo’n bruiloft is gegaan, hoe wij hem hebben beleefd en hoe ongelofelijk veel plezier wij hebben in het vastleggen van zoveel liefde en mooie familie’s die samen komen. Dus heb ik ditmaal de eer aan het bruidspaar zelf gegeven om kort hun geweldige bruiloft te omschrijven.

”Het was een geweldige dag, en wat zijn wij blij dat we jou en Wilma erbij hadden!!! Het was zo gezellig met alles en iedereen dat we jullie zelfs missen. Het is moeilijk om in woorden uit te drukken maar het voelde gewoon heel warm.
En wat een mooie trouwfoto’s en herinneringen hebben jullie ons gegeven, we zijn er sprakeloos!

Onze bruiloft was onvergetelijk! We zullen nooit vergeten hoeveel liefde we voelde toen we elkaar s’ochtends voor het eerst in de ogen keken. Want wat hadden we naar deze dag uit gezien om man en vrouw te worden. We voelde ons vanaf het eerste moment op ons gemak bij bruidsfotografen Dianne en Wilma, het was voor ons alsof vrienden aan het fotograferen waren, het was gezellig van begin tot eind! We vonden het dan ook moeilijk afscheid te nemen. De volgende dag werden we al ontzettend verrast met een prachtige foto van ons samen en er volgde al snel meer foto’s die stuk voor stuk zó mooi waren, we zijn nog sprakeloos. We zijn dankbaar voor deze prachtige foto’s en tastbare herinneringen die je ons hebt gegeven, en daarbij hebben wij jullie in ons hart gesloten, je was de beste bruidsfotograaf die we ons konden wensen!!”

Hier kan ik zelf niets meer aan toevoegen! Wat een warm bad was het waar we in terecht kwamen en wat een liefde tussen deze twee. Liefde!

Met dank aan Gerina van Gelder (weddingplanner VierJeGeluk)

 

Recente Blog

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie