fbpx
Terug naar het overzicht

Huwelijksaanzoek – Loveshoot op Texel

Jorinda & Wouter

Wat was dit spannend. Grandioos om te doen. Een romantisch huwelijksaanzoek fotograferen op Texel, hoe cool!

Jorinda zou het onwijs tof vinden wanneer het moment wordt vast gelegd maar ja, dan moet je als vrouw toch maar hopen dat je zo’n romantische man aan de haak hebt geslagen! Er stond een loveshoot op de planning met dit stel, dat wist Jorinda wel en het zou voor haar natuurlijk een te gemakkelijk optelsommetje zijn om te bedenken dat haar Wouter iets in petto zou hebben tijdens deze loveshoot.

Maar het liep even allemaal anders dan Jorinda zich kon voorstellen! Een week voor die 7 februari stond er voor hen namelijk een mini vakantie Texel op de planning en toen ik dit hoorde van Wouter was dat natuurlijk de meest perfecte gelegenheid om haar te verrassen met een huwelijksaanzoek en een toffe loveshoot op het prachtige eiland. Dus die fake datum 7 februari was niets anders dan een datum om Jorinda om de tuin te leiden zodat ze echt geen vermoeden zou hebben dat ik die bewuste 1 februari naar Texel zou rijden. En dat resulteert in de heerlijke onderstaande beelden!

 

Een prachtig intiem huwelijksaanzoek op het strand van Texel, een onwijs verrast en verbaasd gezicht en het uur daarna was dan voor mij ook de perfecte gelegenheid om de loveshoot te doen want wat een liefde stralen deze twee uit! Zo tof!

 

Geniet lekker mee van deze bijzondere herinnering, ik vond het ontzettend gaaf om dit te mogen doen en kijk al uit naar hun trouwdag die ik voor hen mag gaan vastleggen!

Recente Loveshoots

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie