fbpx
Terug naar het overzicht

Dianne Overall Winnaar Bruidsfoto award 2017

Overall Winnaar Bruidsfoto award 2017, wat een ongelofelijk gave titel!

Terwijl ik dit blog aan het schrijven ben moet het geweldige nieuws nog even landen hoor! Gister avond ben ik tijdens de prijs uitreiking van de Bruidsfoto award 2017 als de grote Overall Winnaar uit de bus gekomen met maar liefst 40% van álle stemmen. Laat dat getalletje gerust even op je inwerken, dat probeer ik ook al 12 uur lang te doen want wat een ongelofelijk hoog aantal mensen heeft de moeite genomen om op mijn foto te stemmen!

 

Begin van dit jaar werd ik gebeld door Bruid Media met het geweldige nieuwd dat mijn foto genomineerd was voor de grote BFFA 2017 (Bruidsfoto & Film Award) Een grote nationale foto wedstrijd voor bruidsfotografen en videografen. Uit maarliefst duizenden inzendingen heeft een internationale vakjury mijn foto uitgekozen in de categorie Ceremonie, samen met 9 andere top foto’s. Dus de stem van de proffesionele vakjury had ik alvast in de pocket want genomineerd worden gebeurt al niet zomaar!

 

”Ik ben op deze foto enorm trots omdat ik met deze foto wil laten zien dat er zoveel prachtige momenten voorbij komen op een bruiloft en het die cruciale momenten zijn die wij als bruidsfotograaf vast leggen. Door de prachtige Maxima-traan 15 jaar geleden is er zo ontzettend veranderd op het gebied van trouwfotografie en dit merk ik vooral met mijn eigen bruidsparen die al hun vertrouwen in mijn handen leggen waardoor ik samen met mijn second shooters alle mooie intieme momenten kan vast leggen op hun grote trouwdag!”

 

Na maanden lang in spanning te hebben gezeten was het gisteren dan toch echt de grote dag, de bekendmaking en de uitreiking van de Awards. En voor mij kon het al niet meer stuk toen mijn foto als winnaar uit de bus kwam in de categorie Ceremonie, gekozen door het grote publiek! Maar toen alle publiekswinnaars aan het einde van de avond op het podium mochten gaan staan en de Overall Winnaar bekend werd gemaakt kon heel Utrecht mijn hart horen kloppen denk ik 😉 Wanneer je mee doet aan een fotowedstrijd is een Award winnen wel echt iets waar je op hoopt maar niet durft te verwachten. Als je vervolgens te horen krijgt dat je met 40% van de stemmen toch echt de enige echte grote Overall Winnaar bent geworden dan gaat het dak er af hoor!!

 

Ik ben onwijs trots op deze fantastische prijzen en ze gaan een top plek krijgen op ons kantoor maar wil vanaf hier nogmaals iedereen bedanken voor hun support en natuurlijk het overweldigend aantal stemmen op mijn foto. Bedankt!! Ik vind jullie toppers en had dit zonder jullie nooit kunnen bereiken!

 

Ben je benieuwd hoe de prijs uitreiking er aan toe ging? Bekijk dan zeker even deze toffe video, want ja, wij leggen ALLES vast! Enjoy!!

 

Recente Blog

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie