fbpx
Terug naar het overzicht

ByDianne Fotografie opnieuw genomineerd voor Bruidsfoto Award

Kunnen jullie dat moment nog herinneren? 2017, een groot podium en een onwijs happy fotograaf met maar liefst twee prijzen in haar hand?  Yup, dat was ik! Hieronder op de foto’s zie je hoe dat er uit zag 😉 En ik heb onwijs tof nieuws voor jullie….

In 2017 won ik de publieksprijs in de categorie Ceremonie en ging ik er aan het eind van de avond zelfs vandoor met de Overall titel, in 2018 werd ik door een internationale vakjury uitgeroepen tot Beste Vrouwelijke Bruidsfotograaf van de Benelux, het kan gewoon niet op!

 

Ook dit jaar kan ik vol trots met jullie delen dat ik opnieuw genomineerd ben voor de Bruidsfoto Award! Ik wil heel graag bescheiden blijven maar het is best wel een serieuze prestatie, 1200 foto’s worden kritisch beoordeeld door een vakjury, en slechts 6% van die foto’s redden het tot de nominatie’s. En slechts 0,6% wint daadwerkelijk dat felbegeerde award. En 1 fotograaf mag zich aan het eind de Overall Winnaar noemen, en ik kan je vertellen, dat is een onwijs tof gevoel! En jullie kunnen mij gewoon helpen om ook dit jaar weer tot de winnaars te behoren, hoe tof is dat! 😍

 

een hele blijde en trotse bruidsfotograaf die zojuist haar awards in ontvangst mocht nemen.

 

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe foto’s en ik vind het onwijs gaaf dat ik daar tussen mag staan met een wel heel bijzondere foto. Een foto waar je meteen een glimlach van oor tot oor van krijgt, en daar word ik blij van! Want naast mooie en bijzondere momenten vind ik humor in mijn foto’s ook erg belangrijk. Dat maakt een reportage divers, uniek en gewoon lekker zoals een bruidspaar is. Daar word ik als bruidsfotograaf gewoon vrolijk van!

een groeps foto met op de voorgrond een heel schattig klein jongetje, hij draag een bril met soort jampot glazen en op zijn hoofd heeft hij een haarband met konijnen oortjes. een hilarische foto!

 

Dit is hem! De foto waar ByDianne Fotografie mee genomineerd is voor de Bruidsfoto Award 2019 in de categorie bruidskinderen. Een super grappig en hilarisch momentje, terwijl ik bezig was met de groepsfoto’s kwam dit kleine mannetje in eens mijn beeld inlopen om de show te stelen. En eerlijk is eerlijk, dat is hem onwijs goed gelukt!

 

Genomineerd zijn is natuurlijk super tof maar om wederom op dat grote podium te komen heb ik toch echt jullie hulp onwijs hard nodig, want de concurrentie dit jaar is weer groot! Denk je nou, yesssss, ik wil Dianne helpen aan die felbegeerde plek op dat podium omdat deze foto dat echt verdiend, ga dan snel naar: https://www.bruidsfotoaward.nl/stemmen/publiek

Geniet van alle prachtige inzendingen, kies uit elke categorie je twee favorieten (mijn foto vind je in de categorie bruidskinderen) en thats it! Jij kunt er toffe prijzen mee winnen, en ik ook! Is dat geen leuke win-win situatie? Het kost je echt maar een minuutje van je tijd, en oh je mag met zoveel email adressen stemmen als je zelf wilt (hint hint 😆)

 

Mijn dank is alvast heel groot! Benieuwd naar meer foto’s van de bruiloft met dit kleine vrolijke mannetje? Klik dan HIER

Ga je trouwen en ben je nog op zoek naar een enthousiaste en creatieve fotograaf? Neem gerust even contact met mij op voor meer informatie en beschikbaarheid.

 

Recente Bruidsfotografie

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie