fbpx
Terug naar het overzicht

Top 10 bruidsfotograaf 2022

TOP 10 Trouwfotograaf van Nederland, België en Luxenburg

Wauw… Het moet nog steeds een beetje landen! Op 10 januari zijn de laatste awards van 2022 bekend gemaakt en met 3 nieuwe awards in de laatste ronde sta ik opnieuw in de top 10 van de beste bruidsfotografen van Nederland! 🤩

Ik kan een heel lang blog schrijven hoe ik hier gekomen ben maar ik denk dat dat inmiddels duidelijk is. Zonder mijn fantastische bruidsparen, mentoren, lieve vriend en mijn passie voor dit vak had ik deze titel nooit kunnen winnen dus daar gaat al mijn dank & dankbaarheid in deze post naar toe.

Het niveau van de Nederlandse bruidsfotografen is ongekend hoog en mijn naam opnieuw in deze TOP 10 van deze belangrijke fotografie wedstrijd terug zien betekent ongelofelijk veel voor mij. ❤️

Dankjewel Masters of Wedding photography voor het neerzetten van zo’n prestigieuze wedstrijd! Dankjewel aan mijn te gekke bruidsparen, voor jullie vertrouwen en mooie momenten die we hebben gehad ❤️

En het is hier in huis dúbbel feest want ook mijn vriend Sander van Flexmi Fotografie is de top 10 van Nederland binnen gestormd! Zo bijzonder om sámen aan de top van de Nederlandse bruidsfotografie te kunnen staan ❤️

Natuurlijk deel ik met trots de foto’s die dit jaar een award hebben gewonnen!

Ik ga het nieuws nog even verder laten landen en een jaar lang genieten van deze waanzinnig mooie titel.

Top 10 beste bruidsfotograaf 2022! 🍾

 

Recente Geen categorie

Meer informatie

Twee fotografen op jullie bruiloft?

Klik hier voor meer informatie over een ByDianne reportage

Meer informatie